ZVV Ede in gevarenzone na verlies tegen nieuwe koploper

ZVV Ede in gevarenzone na verlies tegen nieuwe koploper

Na een nieuwe verliespartij is het alle hens aan dek voor ZVV Ede 1 in de Eredivisie. Vrijdagavond werd HV/Veerhuys met een 1-4 overwinning in Ede de nieuwe koploper van Poule B.

In de eerste helft leek de wedstrijd op de eerste twee edities in van dit seizoen in Hoorn. Waar de ploegen in de eerste ontmoeting elkaar op 2-2 hielden, was ZVV Ede in fase 2 met 0-2 te sterk in de uitwedstrijd. In Ede zorgde de ploeg uit Hoorn vrijdag voor een evenwicht over 3 wedstrijden door de derde ontmoeting winnend af te sluiten. Het eerste doelpunt viel laat in de 1e helft en kwam op naam van de Hoornse topschutter David Albert.

Halverwege de tweede helft wisten de bezoekers de voorsprong te verdubbelen via Stefan Dol. Het was vanwege een sterk optreden van doelman Alpay Yuzgec, dat het in die fase daarbij bleef. In de slotfase bracht de meevoetballende keeper van ZVV Ede geen ommekeer. Sterker nog, de nieuwe koploper van Poule B schoot twee keer raak in het lege doel na een onderschepping. ZVV Ede creëerde zelden zo weinig kansen dan in de tweede helft van deze wedstrijd. Toch kwam er nog een doelpunt. In de slotminuut bepaalde Achraf Benahmed de eindstand op 1-4.

Na deze nieuwe verliespartij moet ZVV Ede alle zeilen bij zetten in de resterende 5 wedstrijden. Op dit moment staat de ploeg van Anouar Tighadouini op een nacompetitie-plaats

 

Gerelateerde updates

Hoofdpartners


Toppartners


Created by Bureau ZIGZAG