ZVV Ede gokt en verliest in Volendam

ZVV Ede gokt en verliest in Volendam

Het is ZVV Ede 1 in Volendam opnieuw niet gelukt om de broodnodige punten te pakken. Tegen RKAV Volendam ging het in de slotminuut alsnog mis waardoor directe handhaving niet meer mogelijk is. 

ZVV Ede reisde voor de tweede wedstrijd binnen 3 dagen met een ruime selectie af naar Volendam waar de derde ontmoeting van dit seizoen met RKAV Volendam op het programma stond. Net als in de eerste twee duels was de slotminuut doorslaggevend in Volendams voordeel. Halverwege keek ZVV Ede na een gelijkopgaande eerste helft tegen een 0-1 achterstand aan. De gelijkmaker viel vroeg in de tweede helft. Ilias Joubid passeerde zijn tegenstander en gaf een strakke voorzet op Mitchell Snetselaar die bij de tweede paal kon binnenwerken. Halverwege de tweede helft kwam RKAV Volendam opnieuw op voorsprong via Nick Schilder; 2-1.

In de laatste vijf speelminuten koos coach Anouar Tighadouini ervoor om de keeper te wisselen voor een extra veldspeler. Dit resulteerde in de gelijkmaker van Kahan Ozcan. ZVV Ede, dat de punten hard nodig heeft, bleef daarna met de meevoetballende spelen. Het genomen risico leverde halverwege de slotminuut een tegendoelpunt op na slordig balverlies en daarmee een nieuwe nederlaag; 3-2.

Met nog 3 wedstrijden te gaan zijn er nog drie scenario’s mogelijk voor ZVV Ede; plaats 5, 6 óf 7 in Poule B van de Eredivisie Futsal. Plek 7 zou directe degradatie betekenen. De ploegen die op plek 5 en 6 eindigen gaan de nacompetitie in, waarbij degene die op plek 5 zal eindigen pas instroomt in de finale.

Gerelateerde updates

Hoofdpartners


Toppartners


Created by Bureau ZIGZAG