Met zaalvoetbal als belangrijkste middel wil ZVV Ede jou verbinden met je plaatsgenoten en ruimte geven voor sportief plezier. Vele vrijwilligers, trainers, bestuursleden, managers en scheidsrechters maken het mogelijk dat je de sport zaalvoetbal op een leuke, passende en verantwoorde manier kunt uitoefenen bij ons.

ZVV Ede telt op dit moment ruim 400 leden. Het grootste gedeelte van hen is actief in de Edese Competitie. Daarnaast zijn er teams van ZVV Ede die onder de KNVB uitkomen. Anderen kijken liever of hebben een mooie vrijwilligersrol. Wil je lid worden? Dan kun je hieronder lezen hoe dat werkt.

Één euro
Elk lid van ZVV Ede betaald een basiscontributie van 1 euro per maand. Deze bijdrage is bedoeld om een goed organisatorische basis onder de vereniging te kunnen leggen en voor iedereen persoonlijk de privacy goed te kunnen waarborgen. Dit bedrag zal één keer per jaar worden geïnd d.m.v. een automatische incasso in september. Om wedstrijden te kunnen spelen in de Edese Competitie moet je 24 uur van te voren ingeschreven staan.

Naast deze basiscontributie betaald elk team in de Edese Competitie ook inschrijfgeld als team. Dat bedrag is puur gebaseerd op de kosten die nodig zijn om de competitie op een aantrekkelijke en goede manier draaiend te houden.

Privacy
Wij vinden het belangrijk om goed met jouw persoonlijke gegevens om te gaan en hebben als vereniging ook te voldoen de privacywetgeving. Wanneer je lid bent van ZVV Ede ga je automatisch met een aantal zaken akkoord. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat er foto’s en video’s van je kunnen worden gemaakt in de sporthal. In onze privacyverklaring lees je ook hoe we met jouw gegevens omgaan.

Nog geen team gevonden?
De meeste leden bij ZVV Ede zijn zelf aangesloten bij een team of hebben een team opgericht. Wil jij wel graag zaalvoetballen maar ken je geen team waar je kunt aansluiten? Neem dan contact op met ons via info@zvvede.nl voordat je je inschrijft. Wij proberen je dan te koppelen aan één van de teams binnen het Edese zaalvoetbal. Wil je zelf een team oprichten? Neem dan ook even contact op.

Lidmaatschap beëindigen
Mocht je jouw lidmaatschap willen beëindigen, kan dit schriftelijk bij de ledenadministratie door een e-mail te sturen. Denk er ook aan om adreswijzigingen en overige wijzigingen door te geven aan de ledenadministratie. Het verenigingsjaar (seizoen) loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Opzegging van het lidmaatschap kan per seizoen.

Lid worden van ZVV Ede?

Hoofdpartners


Toppartners


Created by Bureau ZIGZAG