Als Edese zaalvoetbalvereniging staan wij midden in de maatschappij. Met zaalvoetbal als belangrijkste middel willen wij maatschappelijke kansen in Ede benutten. Samen met onze partners en de ruim 400 zaalvoetballers bij ZVV Ede kunnen we impact maken in Ede. Onder de noemer #SamenVoorEde organiseren we verschillende maatschappelijke projecten in Ede.

Special guest moments

Regelmatig nodigen wij speciale gasten uit tijdens een thuiswedstrijd van ZVV Ede in de Eredivisie. Deze gasten van bijvoorbeeld Koffieluitjes Ede, ’s Heeren Loo of De Voetbalwerkplaats krijgen van ons een speciaal ontvangst en worden indien nodig met een busje opgehaald. In een eigen tribunevak genieten ze van de wedstrijd. Na afloop is er natuurlijk een foto-momentje met de selectie.

Futsal Matties

In samenwerking met Netwerk Dien je Stad en Yourcube is ZVV Ede initiatiefnemer en organisator van het MDT-project ‘Futsal Matties’. De studenten van de CHE die deelnemen aan dit traject ontfermen zich over Edese nieuwkomers uit een vluchtsituatie. Het wekelijkse uurtje zaalvoetballen op dinsdagmiddag is de basis van dit maatjes contact.

Onze Partners

Onze hoofdpartners en toppartners spelen een belangrijke rol in onze maatschappelijke projecten. Samen doen we het voor Ede.

Hoofdpartners

Toppartners

Hoofdpartners


Toppartners


Created by Bureau ZIGZAG