(L-R) *Ilias Joubid* of ZVV Ede

ZVV Ede deelt de punten in Berkel-Enschot

ZVV Ede blijft na een bezoek aan Berkel-Enschot op gelijke hoogte staan met ZVV BE ‘79. Beide ploegen deden niet veel voor elkaar onder en hielden elkaar op een 1-1 gelijkspel.

ZVV Ede stond bij afwezigheid van hoofdcoach Anouar Tighadouini voor het eerst onder leiding van Wasim el Baroudi, die volgend seizoen het stokje van de hoofdcoach gaat overnemen. Hij zag zijn ploeg al vroeg op achterstand komen en vervolgens een aantal goede mogelijkheden op de gelijkmaker niet verzilveren in de eerste helft.

In de eerste fase na rust was ZVV Ede de bovenliggende partij. Het resulteerde in de gelijkmaker van Ilias Joubid, die op aangeven van Kahan Ozcan onberispelijk hard raak schoot; 1-1. Rondom de gelijkmaker was het doelman Alpay Yuzgec die een paar keer heel belangrijk was voor zijn ploeg. In de slotfase had Ozcan de winnende op zijn schoen, maar BE-doelman Niek de Jong bracht redding. De 1-1 eindstand kwam vooral door twee uitblinkende keepers.