Jeugdzaalvoetbal

ZVV Ede wil de komende jaren investeren in de jeugd. Wij vinden dat ook de jeugd in Ede en omgeving voor zaalvoetbal als favoriete sport moet kunnen kiezen. De eerste stappen zijn inmiddels gezet. 

Jong ZVV Ede / ZVV Ede 2

Vanaf seizoen 2023/’24 spelen we met ZVV Ede 2 (Jong ZVV Ede) in de landelijke Eerste Divisie. Dit team bestaat uit een mix van ervaren en talentvolle spelers. De Eerste Divisie, het op één na hoogste niveau in Nederland, is het ideale niveau om spelers op te leiden voor ZVV Ede 1. Bij voldoende ervaring en potentie stromen spelers door naar het 1e dat uitkomt in de Eredivisie, het hoogste niveau in Nederland. 

ZVV Ede Jeugd

Bij ZVV Ede willen we graag jonge zaalvoetballers de kans geven om hun talent te laten zien en de optie geven zich te ontwikkelen. Daarom organiseren we jaarlijks enkele activiteiten, zoals een toernooi of wedstrijd, met een jeugdteam (16-22 jaar) dat wordt samengesteld door het scoutingsprogramma. Hiermee hopen we enerzijds spelers in de omgeving de mogelijkheid te geven om op competitief niveau te zaalvoetballen en anderzijds talentvolle spelers te ontdekken die in de toekomst kunnen doorstromen naar Jong ZVV Ede of ZVV Ede 1.

Wij staan altijd open voor nieuw talent. Dus denk jij dat je het niveau aan kan en wil je graag meedoen aan één van de activiteiten. Mail dan naar dani@zvvede.nl. 

Recreatief zaalvoetballen voor jeugd
In de toekomst hopen we ook zaalvoetbal aan te bieden voor jeugd onder de 16 jaar. We onderzoeken momenteel welke vorm daar het best bij past. Val jij in deze doelgroep en wil jij hier graag bij zijn? Meld je dan alvast aan via info@zvvede.nl en we houden je op de hoogte van de voortgang.

Veilige en positieve omgeving
In alle gevallen bieden we jeugd in Ede een plek om in veilige en positieve omgeving te sporten, waar ze zich fysiek en mentaal kunnen ontwikkelen en waar iedereen sportief uitgedaagd wordt.

Wil jij op de hoogte blijven over ons aanbod?
Of wil je zelfs een steentje bijdragen? Neem contact op via info@zvvede.nl

Hoofdpartners


Toppartners


Created by Bureau ZIGZAG