Poule-indeling Ede Stad Zaalvoetbaltoernooi bekend

Poule-indeling Ede Stad Zaalvoetbaltoernooi bekend

Op zaterdag 30 december starten we met het traditionele Ede Stad Zaalvoetbaltoernooi. Met 10 deelnemende veldvoetbalverenigingen uit de Gemeente Ede is spektakel weer gegarandeerd. De finale-avond staat gepland op donderdag 4 januari. 

Opzet veranderd
De opzet van het toernooi is een klein beetje aangepast. Voor het eerst sinds de organisatie het het toernooi is opgepakt door ZVV Ede zal er op meerdere dagen gezaalvoetbald worden. “De vorige editie was succesvol met voor het eerst weer alle clubs die van de partij waren. Maar er was ook positieve feedback direct na het toernooi in de kantine. Dat hebben we opgepakt met een enquete en op basis daarvan hebben we besloten om de finale-avond apart te organiseren. Met 10 deelnemers of meer moeten de halve-finalisten van de ‘ochtend-poule’ anders te lang wachten op de finales”.

Er zijn twee poules van 5 teams. De nummers 1 en 2 van beide poules plaatsen zich voor de finale-avond.

Poule A (ochtend)
Bennekom 1
KSV Fortissimo 1
SDS ’55 1
SV Harskamp 1
SV Otterlo 1

Poule B (middag)
Advendo ’57 1
Blauw Geel ’55 1
DTS Ede 1
Ede/ Victoria 1
Lunteren 1

Nieuw: editie voor jeugd
Dit jaar zal er voor het eerst ook een editie van het Ede Stad Zaalvoetbaltoernooi voor jeugd zijn. Dit toernooi, voor spelers onder de 18, zal een dag eerder plaatsvinden op vrijdag 29 december. Deelnemers zijn Blauw Geel ’55, DOVO, DTS Ede, Fortissimo, ONA ’53 en VRC. De finales van dit toernooi zullen aansluitend op de dag zelf gespeeld worden.

–> Lees meer op www.edestad.nl

Gerelateerde updates

Hoofdpartners


Toppartners


Created by Bureau ZIGZAG