Wouter Kuperus, bestuurslid van ZVV Ede, is content met het partnership: “Uiteraard zijn we zeer verheugd dat 2 Wielercentrum Ede een verbintenis met ZVV Ede aangaat. We hebben als organisaties gemeen dat we de Edenaar in beweging willen brengen. Ook weten we uit een enquete dat veel van onze leden naast het zaalvoetbal actief wielrennen of mountainbiken. Daar ben ik zelf ook een voorbeeld van. Zaalvoetbal en wielrennen zijn de sporten die mij het meest interesseren.

 

De eerste keer dat ik een wedstrijd bezocht heb ik van begin tot eind genoten, wat een spektakel!
Rob Straatman

Rob Straatman, eigenaar 2 Wielercentrum Ede: Ik ben trots dat we in Ede nu een Eredivisieclub hebben in het zaalvoetbal, en dat ondersteunen wij graag. Ik heb bewondering voor wat er in 10 jaar is neergezet bij ZVV Ede. De eerste keer dat ik een wedstrijd bezocht heb ik van begin tot eind genoten, wat een spektakel! Dus kom de eerste thuiswedstrijd op de fiets, dan krijg je van ons een gratis toegangsbewijs.”

2 Wielercentrum Ede is de regiodealer van de befaamde merken Specialized en Cannondale en een betrouwbaar adres voor racefietsen, mountainbikes, elektrische fietsen en stadsfietsen.