Dit is ZVV Ede

ZVV Ede is een jonge, ambitieuze en open club. Met aandacht voor topsport, breedtesport en maatschappelijk vlak willen wij Ede een stukje mooier maken!

Met ruim 400 leden verdeeld over 37 teams is ZVV Ede de grootste zaalvoetbalvereniging in Gelderland. De meeste leden komen uit in de Edese Competitie. Daarnaast nemen 5 teams deel aan de lokale of landelijke competities van de KNVB. ZVV Ede 1 komt uit in de Eredivisie Futsal, het hoogste niveau in Nederland.

Met zaalvoetbal als belangrijkste middel en onze grote verbondenheid met de Gemeente Ede zet ZVV Ede zich graag in voor de maatschappij. Dat doen we #SamenVoorEde.

ZVV Ede is in 2013 opgericht door Leon Verbakel en Elbert Schrier. Samen met Wouter Kuperus vormen zij momenteel het bestuur.

Kernwaarden

Een jonge, ambitieuze en open club

 

JongAlles heeft een begin
We zijn een frisse jonge club en laten ons niet beperken door tradities, gewoontes en dingen die zo horen. Alles heeft een begin. De jeugd heeft de toekomst.

AmbitieusOmdat succes nooit vanzelf komt
Wij durven groots te denken en daar voor te gaan. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen. Met een helder doel voor ogen maken we zaken niet nodeloos ingewikkeld, maar houden het helder en simpel. Succes trekt mensen aan en opent deuren.

OpenSamen komen we er
We staan voor openheid en eerlijkheid in denken, doen, durven. We behandelen mensen als gelijken en zijn benieuwd naar ieders talenten. Door onze open houding weten we wat er speelt, staan we in verbinding met onze omgeving en werken we graag samen. Iedereen is welkom bij ZVV Ede.

 

Missie
Wij maken Ede een stukje mooier en gezonder door Edenaren met verschillende achtergronden te verbinden, te vermaken en in beweging te brengen.


Visie
Wij geloven in de kracht van een zichtbare en toegankelijke zaalvoetbalclub die actief is op het hoogste niveau van Nederland. Vanuit die positie willen we een levendig sportklimaat neerzetten en maatschappelijke kansen benutten. ZVV Ede wil een omgeving creëren waar elke Edenaar zichzelf sportief kan uitdagen op zijn/haar eigen niveau.

Hoofdpartners


Toppartners


Created by Bureau ZIGZAG